Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit New York?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit New York.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit New York?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit New York.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Heeft u uw droomauto gevonden in New York? Er komt veel kijken bij het importeren van een auto uit New York. SCL Rotterdam heeft jarenlange ervaring met het verschepen van voertuigen vanuit de Verenigde Staten en kan u uitstekend helpen met uw auto.

Waarom een auto importeren uit New York?

In vergelijking met Nederland beschikt Amerika over een veel groter aanbod merken en modellen auto’s. Daarnaast zijn auto’s in de VS vaak voordeliger dan in ons eigen land. Het loont zeker om in de VS op zoek te gaan naar een mooie occasion.

SCL Rotterdam verscheept duizenden auto’s vanuit de VS naar Europa en andersom. We werken veel vanuit de haven van New York en weten hierdoor alles van de richtlijnen en voorwaarden van deze haven.

Voordelen verscheping via SCL

SCL biedt een full service dienstverlening aan. We richten ons op maatwerk oplossingen om onze klanten het voertuig van hun dromen te geven. Enkele diensten van SCL zijn:

  • Aankoopbegeleiding in New York

  • Diverse mogelijkheden voor verscheping auto

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag

  • Ombouwen in SCL-werkplaats

  • Douane-afhandeling en invoer auto

Hulp bij douane-afhandeling

Er gelden vele richtlijnen bij de verscheping en import van een auto uit de VS. SCL kan u vertellen welke documenten u nodig heeft en wat mogelijke knelpunten zijn. Zo bent u op alles voorbereid. Is de auto aangekomen in Nederland? Dan helpen wij ook graag bij de douane-afhandeling en invoer van de auto.

We zorgen dat de auto op een Nederlands kenteken komt te staan. Ook regelen we de Typegoedkeuring en berekenen we de BPM-aangifte. Dienen er aanpassingen te worden verricht aan de auto om te voldoen aan de Europese regelgeving? Ook dat kunnen we voor u regelen in onze eigen werkplaats.

Vind de beste oplossing voor uw situatie

Bent u op zoek naar een goede maatwerk oplossing om de auto van uw dromen te importeren uit New York? Vul het contactformulier in of vraag direct een offerte aan. Het is mogelijk om de mogelijkheden bespreken samen met één van onze specialisten.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?