Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit Miami?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Miami.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit Miami?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Miami.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Bent u op zoek naar een ervaren importeur om een auto vanuit Miami naar Nederland te laten ? SCL biedt maatwerk oplossingen aan, waardoor u altijd een passend pakket vindt om de auto van uw keuze te laten importeren.

Verschepen vanuit Miami: de kosten

Het importeren van een auto vanuit Miami heeft enkele voordelen. Miami ligt aan de oostkust van Amerika, waardoor het transport naar Nederland korter is in vergelijking met het transport vanaf de westkust. Verscheping vanaf de oostkust brengt om deze reden minder kosten met zich mee. Verscheping vanuit Miami vindt plaats via de haven van Charleston. Er worden vaak voertuigen vanuit deze haven verscheept en SCL heeft veel ervaring met het importeren van auto’s uit Florida.

Er zijn verschillende manieren om de auto over zee te transporteren door SCL: containertransport en Roll on- Roll off transport. Containertransport brengt minder kosten met zich mee, maar bij Ro-Ro bevindt uw auto zich op een speciaal scheepsdek voor autovervoer. Bij containertransport heeft u de keuze uit diverse opties: Economic Class, Royal Class of Special Class.

SCL verzorgt het gehele import traject

SCL regelt niet alleen de verscheping van het voertuig uit Miami, maar kan het gehele logistieke traject uit handen nemen: van de aankoopinspectie in Miami tot de invoer van de auto in Nederland. SCL is bekend met de richtlijnen rondom de auto-import buiten de EU dankzij de jarenlange ervaring met het importeren van auto’s uit de VS.

Laat de auto voor de deur afleveren

Wilt u gebruik maken van een complete service van SCL? Nadat de auto zijn Nederlandse kenteken en Typegoedkeuring heeft ontvangen en volledig is ingevoerd, kunnen wij de auto voor uw eigen deur afleveren. Zo hoeft u zelf niets te regelen om de auto van uw dromen in handen te krijgen.

Gerichte oplossingen op maat

Een auto importeren uit Miami vraagt om maatwerk en SCL kan u dit bieden. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik maakt, waarna u een scherpe prijs ontvangt op basis van uw wensen en gewenste diensten. Neem telefonisch contact op of vraag een offerte aan. Eén van onze adviseurs zal dan samen met u alle mogelijkheden bespreken om de auto vanuit Miami naar Nederland te krijgen.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?