Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit Mexico

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Mexico.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit Mexico

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Mexico.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Een auto vanuit Mexico importeren naar Nederland? Met de full service dienstverlening van SCL Rotterdam rijdt u in korte tijd in uw nieuwe auto op de Nederlandse wegen. We hebben jarenlange ervaring met de import van auto’s buiten de EU en verstand van alle regelgeving omtrent de verscheping en invoer van auto’s.

Aankoopbegeleiding door SCL

Bij het importeren van een auto vanuit Mexico dient u rekening te houden met andere regelgeving dan bij het importeren van een auto binnen Europa. Voor onervaren verschepers kan deze regelgeving erg gecompliceerd zijn. SCL heeft veel ervaring met de import van auto’s buiten de EU, zoals Mexico. U profiteert van onze full service dienstverlening, waaronder onze expertise op het gebied van de regelgeving omtrent de import vanuit landen in Amerika.

Full service dienstverlening

SCL Rotterdam beschikt over een zeer uitgebreid dienstenpakket, waaruit wij voor u een maatwerk oplossing kunnen samenstellen. Wij bieden onder meer:

  • Ondersteuning bij de aankoop

  • Persoonlijk advies van specialisten

  • Hulp bij verscheping en invoer

  • Ombouwen in SCL werkplaats

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag

Verscheping uit Mexico en invoer

SCL regelt de verscheping van de auto vanuit Mexico naar Nederland en ook de douane-afhandeling kunnen wij voor onze rekening nemen. Vooraf kunnen we u adviseren over benodigde documenten, maar we regelen ook de Typegoedkeuring en het Nederlandse kenteken. Zijn er aanpassingen vereist aan de auto om aan de Europese regelgeving te voldoen? Dan kunnen wij deze in onze eigen werkplaats uitvoeren, zodat de auto klaar is om de weg op te gaan.

Import-advies op maat

Heeft u een auto in Mexico op het oog en wilt u deze auto importeren naar Nederland? Onze deskundige adviseurs kunnen samen met u alle mogelijkheden doornemen en een maatwerk oplossing samenstellen. Neem telefonisch of via het contactformulier contact met ons op. 

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?