Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit LA?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Los Angeles.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit LA?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Los Angeles.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Heeft u een auto op het oog in Los Angeles en wilt u deze naar Nederland laten importeren? SCL Rotterdam beschikt over veel ervaring met het importeren van auto’s vanuit de Verenigde Staten. Dankzij de maatwerk oplossingen is er altijd een passend pakket beschikbaar die bij uw wensen past.

Auto vanuit LA verschepen naar Nederland

SCL kan het gehele logistieke traject voor u uit handen nemen. Wij regelen de verscheping van de auto uit LA. Bij aankomst in de vertrekhaven wordt er een volledig inspectierapport opgesteld, waarna het voertuig na de douane-afhandeling op het schip wordt geladen.

Bij de verscheping heeft u de keuze uit diverse pakketten, van Economic Class tot Special Class. Naast deze pakketten voor containertransport kan u ook kiezen voor Roll on- Roll off: uw auto wordt dan vervoerd op een daarvoor bestemd scheepsdek. Het afsluiten van een transportverzekering behoort ook tot de mogelijkheden.

Voordelen auto importeren via SCL

Een auto laten importeren vanuit LA door SCL biedt verschillende voordelen, zoals:

  • Jarenlange ervaring van SCL met import uit VS

  • Deskundige aankoopbegeleiding

  • Altijd een maatwerk oplossing

  • Douane-afhandeling en invoer auto

  • Full service dienstverlening

Auto lossen in Nederland

Na aankomst van de auto in Nederland kan SCL zorgen voor de douane-afhandeling, invoer van de auto en het afleveren van de auto voor uw deur. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Kiest u voor een pakket met deze diensten? Dan zorgen wij dat de auto een Nederlands kenteken en Typegoedkeuring krijgt en de BPM-aangifte berekend wordt. Zijn er daarnaast aanpassingen nodig aan de auto om te voldoen aan de Europese richtlijnen? Deze aanpassingen kunnen we verrichten in onze eigen werkplaats.

Neem contact op voor een oplossing op maat

Bent u op zoek naar de juiste maatwerk oplossing voor de import van een auto uit Los Angeles? Vul het contactformulier in of vraag direct een offerte aan. Eén van onze deskundige adviseurs neemt vervolgens contact met u op om alle mogelijkheden te bespreken.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?