Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit Japan?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Japan.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit Japan?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Japan.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voor het importeren of exporteren van uw auto uit of naar Japan, bent u bij SCL Rotterdam op de juiste plek. Als importeur en exporteur bieden wij scherpe prijzen voor het verschepen en invoeren van auto’s. Met onze uitgebreide services wordt alles van A tot Z geregeld. Denk aan de douane-afhandeling en het landen en lossen. De auto kan zelfs voor uw deur worden afgeleverd. Als u nog op zoek bent naar een auto, kan SCL u ook begeleiden bij de aankoop.

Voordelen SCL Rotterdam

  • Veel ervaring met import uit / export naar Japan;

  • Volledige dienstverlening van A tot Z;

  • Wij regelen de laagst mogelijke BPM;

  • Ombouwen auto vindt plaats in eigen werkplaats;

  • U krijgt een pakket op basis van uw wensen;

  • Persoonlijke service van ervaren medewerkers.

Kosten auto importeren uit / exporteren naar Japan

Om direct de kosten te weten te komen, kunt u vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen. U geeft aan van welke SCL-diensten u gebruikt wilt maken en op basis daarvan bieden wij u een scherpe prijs. Zo wordt uw auto voordelig geïmporteerd of geëxporteerd uit of naar Japan. U kiest zelf voor containertransport of Roll on-Roll off transport. Ook kunnen wij de auto ombouwen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld het stuur naar de andere kant verplaatsen in onze eigen werkplaats. Omdat SCL full service dienstverlening biedt, blijven de kosten laag voor u.

Auto importeren uit Japan

Wanneer het voertuig in Nederland is gearriveerd vanuit Japan, betaalt u invoerrechten en BTW. Zorg dat u ID-documenten en ander papierwerk gereed houdt. Zoals een kopie van het originele kentekenbewijs en de aankoopfactuur. De auto wordt na het uitladen op Nederlands kenteken gezet. Hiervoor betaalt u dan BPM. Al deze zaken neemt SCL Rotterdam van u over. Wij maken vooraf een BPM-berekening, zodat u precies weet wat u moet betalen. Met onze rekenmethode zorgen we voor een zo voordelig mogelijke BPM.

Auto exporteren naar Japan

Wanneer u van plan bent om een auto naar Japan te importeren, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en regelgeving in Japan.

Contact met import / export specialist

Heeft u vragen over de auto exporteren naar of importeren uit Japan? Bij SCL Rotterdam krijgt u deskundige hulp en tips. Wij vertellen u graag wat nodig is en hoe de import / export procedure in zijn werk gaat. Met onze specifieke oplossingen bent u voordelig uit en wordt uw auto snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul ons contactformulier in.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?