Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto exporteren uit Japan?

Laat SCL voordelig een auto exporteren uit Japan.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto exporteren uit Japan?

Laat SCL voordelig een auto exporteren uit Japan.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Een auto importeren uit Japan en daarvoor op zoek naar een allround-specialist? Of de verscheping al geregeld, maar op zoek naar een partner voor het invoeren, inklaren en het op kenteken zetten van de auto? We zijn daar bij SCL Rotterdam in gespecialiseerd, zowel vanuit Japan als vanuit andere delen van over heel de wereld.

Als u een auto uit Japan wilt importeren is het belangrijk om rekening te houden met zowel invoerrechten als de BTW. Dat zijn zaken waarover we u goed kunnen adviseren.

Tip: gaat u verhuizen vanuit Japan naar Nederland en wilt u de auto die u daar reed meenemen? Als u de auto verhuist als inboedel gelden er soms andere regels, met fiscaal voordeel.

Japanse auto Invoeren en inklaren

Het invoeren en inklaren van een auto uit Japan vraagt om het juiste papierwerk. We hebben daarvoor een aantal gegevens van u nodig, zoals het originele kentekenbewijs van de auto, de aankoopfactuur daarvan en in sommige gevallen aanvullende documentatie.

Wij verzamelen de belangrijke documenten en bieden die bij de douane aan. We begeleiden op die manier de auto import uit Japan, ook als u de verscheping al op een andere manier geregeld heeft.

Eenmaal in Nederland kunnen we u begeleiden bij het op kenteken zetten. Op die manier verzorgen we de complete auto import uit Japan, zodat u daar zo min mogelijk omkijken naar heeft. Wij helpen u een auto te importeren of uw eigen auto te verschepen, waarbij we aandacht hebben voor alle belangrijke papieren die er nodig zijn.

Specialist in auto import en export uit Japan

In Nederland hebben we documenten nodig voor de Directe Vertegenwoordiging, net als opnieuw de aankoopfactuur van de auto en een kopie van het originele kentekenbewijs.

Tip: wilt u een auto importeren uit Japan en die inklaren voor uw bedrijf? Dan hebben we daar ook uw BTW-nummer bij nodig.

We zijn u graag van dienst met de auto import uit Japan, net als vanuit andere delen van de wereld. Wij zorgen ervoor dat alle papieren op tijd beschikbaar zijn bij de belangrijke instanties, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Zorgvuldig transport en geen omkijken naar papierwerk

De Japan auto import verzorgen we veilig en zorgvuldig. U heeft meerdere mogelijkheden voor het transport. Dus denkt u aan Roll on, Roll off of juist aan een container? We laten u graag de verschillende opties zien, met daarbij natuurlijk de kosten om rekening mee te houden. Dat voorkomt verrassingen.

En ziet u op tegen het papierwerk om de auto te importeren uit Japan? Wij weten wat de douane van u vraagt en wat er internationaal (buiten de EU) belangrijk is om dit goed te regelen. In sommige gevallen kunnen we zelfs de importkosten laag houden, zodat u geen onnodig hoge kosten maakt.

 

Tot en met het op kenteken zetten in Nederland

Uiteraard kunnen we u voor de Japan auto import begeleiden tijdens het volledige proces. We exporteren de auto vanuit Japan, transporteren die en zorgen voor de import hier aan de grens. Dat betekent bijvoorbeeld dat we de auto uiteindelijk op kenteken kunnen laten zetten door de RDW. Met onze expertise en ervaring weet u zeker dat dit vlot en voordelig verloopt, zonder onnodige vertragingen.

 

Voordelen bij SCL Rotterdam

Benieuwd naar de voordelen bij SCL Rotterdam? We hebben veel ervaring met de export van auto’s, zowel naar Japan als bijvoorbeeld naar de Verenigde Staten en Canada. U profiteert bij ons van de volgende voordelen:

  • Uitgebreide ervaring
  • Advies op voorhand: voorkom vervelende verrassingen
  • De laagste prijs: betaal niet meer dan nodig
  • Eigen loodsen voor opslag en laden: 100% controle
  • Professionele en ervaren medewerkers: zorgvuldige aanpak

Japan auto import

Zoekt u een specialist voor Japan auto import? We importeren regelmatig auto’s vanuit Japan naar Nederland. Dus bent u benieuwd naar de hoogte van de importkosten, de btw of hoe we het transport kunnen regelen? Dat zijn allemaal zaken waarover we u graag meer vertellen.

Heeft u specifieke vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor auto import uit Japan? Bel ons op telefoonnummer +31 10 427 77 20 of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?