Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit Houston?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Houston.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit Houston?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Houston.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Op zoek naar een ervaren importeur om een auto uit Houston te importeren? SCL Rotterdam heeft jarenlange ervaring met het verschepen van auto’s uit de Verenigde Staten en levert een full service dienstverlening. Een auto importeren uit Houston gebeurt veilig en voordelig als u kiest voor SCL.

Houston: ideaal voor transport

Houston staat bekend om haar havengebied; de grootste stad van Texas is de op één na drukste haven in de Verenigde Staten en bevindt zich in de top 15 wereldwijd. De haven van Houston is tevens één van de havens waar SCL veelvuldig mee samenwerkt. Wilt u een auto verschepen vanaf deze locatie, dan zijn wij een uitstekende partner.

Kosten auto importeren uit Houston

Het importeren en verschepen van een auto uit de VS brengt de nodige kosten met zich mee. Schakel de hulp in van SCL en bepaal zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Op basis van uw wensen en gekozen diensten wordt er vervolgens een scherpe prijs opgesteld.

Enkele van onze diensten zijn:

  • Deskundige aankoopbegeleiding

  • Inspectie en verscheping

  • Douane-afhandeling na aankomst

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag

  • Ombouwen auto in eigen werkplaats

  • Afleveren voor eigen voordeur

Veilig transport en spoedige douane-afhandeling

Bij SCL heeft u de keuze uit twee soorten verscheping; containertransport of Roll on-Roll off transport. Per container is voordeliger, maar bij Ro-Ro transport wordt de auto vervoerd op een daarvoor bestemd scheepsdek. Indien gewenst kunt u ook een transportverzekering afsluiten.

Wij vinden dat bij een veilige verscheping ook een goede douane-afhandeling hoort. Ook dat deel van het traject regelen wij als u onze hulp inschakelt.

Neem contact op voor maatwerk

U wilt een auto importeren uit Houston of een andere plek in de VS? Schakel dan de hulp in van SCL. Eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij vertellen u dan graag wat er mogelijk is om u de auto van uw dromen te bezorgen. Hiernaast is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?