Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit Dubai

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Dubai.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit Dubai

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Dubai.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Auto importeren vanuit of exporteren naar Dubai? Dat doet u eenvoudig en snel via SCL Rotterdam. Dankzij onze full service dienstverlening helpen wij u bij elke stap in het proces. Met onze ervaring als importeur en exporteur zorgen we dat alles aan de regelgeving voldoet. Daarnaast zorgen wij voor het verschepen, een correcte douane-afhandeling en kunnen we de auto zelfs voor de deur afleveren.

Voordelen SCL Rotterdam 

  • Veel ervaring met import uit / export naar Dubai;
  • Volledige dienstverlening van A tot Z;
  • Wij regelen de laagst mogelijke BPM;
  • Ombouwen auto vindt plaats in eigen werkplaats;
  • U krijgt een pakket op basis van uw wensen;
  • Persoonlijke service van ervaren medewerkers.

Kosten auto importeren uit / exporteren naar Dubai

Doordat SCL alles van A tot Z regelt, houdt u de kosten zo laag mogelijk. De totale prijs is afhankelijk van de SCL-diensten die u kiest. Zoals het soort transport over zee. Daarnaast kunnen wij de auto aanpassen op basis van de Nederlandse of buitenlandse eisen voor wegvervoer. Vraag direct nog een vrijblijvende en gratis offerte aan en kom snel te weten wat de import of export van de auto gaat kosten.

 Auto importeren uit Dubai 

Voor het importeren betaalt u invoerrechten en BTW. Zorg allereerst dat u beschikt over al het juiste papierwerk. Zoals de aankoopfactuur en het originele kentekenbewijs. Na de invoer zetten wij de auto op Nederlands kenteken en regelen de BPM-aangifte. Hiervoor berekenen wij voor u een zo laag mogelijke BPM met een geaccepteerde rekenmethode. Dankzij de services van SCL gaat de import van de auto vanuit Dubai professioneel en soepel.

Auto exporteren naar Dubai

Als u een auto gaat exporteren naar Dubai, heeft u allereerst de aankoopfactuur en het bewijs van eigenaarschap nodig. Hierna betaalt u een bedrag aan de douane voor het exporteren van het voertuig. Vervolgens vraagt u een Vehicle Clearance Certificate aan bij de Road Transport Authority (RTA) in de VAE. Dit is nodig voor een correcte douane-afhandeling. Ook is de auto dan goedgekeurd voor registratie in Dubai. U krijgt dan de kentekenplaten als u een geldig rijbewijs laat zien. Bij al deze zaken kan SCL u volledig ondersteunen.

Contact met import / export specialist

Heeft u vragen over de auto exporteren naar of importeren uit Dubai? Bij SCL Rotterdam krijgt u deskundige hulp en tips. Wij vertellen u graag wat nodig is en hoe de import / export procedure in zijn werk gaat. Met onze specifieke oplossingen bent u voordelig uit en wordt uw auto snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul ons contactformulier in.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?