Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit Curaçao

of Bonaire

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Curaçao of Bonaire.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit Curaçao

of Bonaire

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Curaçao of Bonaire.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Op zoek naar een specialist voor het importeren uit of exporteren van uw auto naar Curaçao of Bonaire? Bij SCL Rotterdam regelen wij alles voor het verschepen en invoeren van uw voertuig naar en van de Antillen. Van het inladen en transportverzekering, tot de douane-afhandeling en BPM-aangifte. Zo kunt u zo snel mogelijk weer gebruik maken van de auto. Als auto-importeur en exporteur bieden wij u voordelige prijzen voor het vervoer en al onze diensten.

Voordelen SCL Rotterdam

  • Veel ervaring met import uit / export naar Curaçao of Bonaire;
  • Volledige dienstverlening van A tot Z;
  • Wij regelen de laagst mogelijke BPM;
  • Ombouwen auto vindt plaats in eigen werkplaats;
  • U krijgt een pakket op basis van uw wensen;
  • Persoonlijke service van ervaren medewerkers.

Kosten auto importeren uit / exporteren naar Curaçao of Bonaire

Om de kosten voor de import of export uit of naar de Antillen van de auto te weten te komen, vraagt u bij ons gemakkelijk een offerte op. Op basis van uw wensen en van welke SCL-diensten u gebruik wilt maken, ontvangt u een offerte op maat. Hierdoor betaalt u nooit te veel voor het importeren uit of exporteren van de auto naar Curaçao of Bonaire. Het aanvragen van de offerte is gratis en geheel vrijblijvend.

Auto importeren uit Curaçao of Bonaire

Voor het importeren van een auto naar Nederland betaalt u invoerrechten en BTW. Hiervoor gelden enkele uitzonderingen. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover. Zorg er verder voor dat alle papieren bij de hand zijn. Denk aan kentekenbewijzen, ID-documenten en de aankoopfactuur. Wanneer de wagen vanuit Curaçao of Bonaire in Nederland is, wordt het op kenteken gezet en betaalt u hiervoor de BPM. SCL maakt vooraf een BPM-berekening om u te helpen met een zo laag mogelijk BPM en het invullen van de BPM-aangifte

Auto exporteren naar Curaçao of Bonaire

Voor het laten exporteren van de auto van Nederland naar de Antillen moet de wagen minimaal één jaar op uw naam staan. Anders moet u invoerrechten betalen: 9% omzetbelasting en 27% van de CIF-waarde (Cost, insurance and freight) van de auto. Dit is de actuele waarde en de kosten voor het verschepen (inclusief transportverzekering). Voor het uitvoeren en invoeren van de auto heeft u uw paspoort, visum en verzekeringsbewijzen nodig.

Contact met import / export specialist

Heeft u vragen over de auto exporteren naar of importeren uit Curaçao of Bonaire? U krijgt van SCL Rotterdam deskundige hulp en tips. Wij vertellen u graag wat nodig is en hoe de import / export procedure precies in zijn werk gaat. Met onze totaaloplossing bent u voordelig uit en wordt uw auto snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul ons contactformulier in.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?