Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit Costa Rica

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Costa Rica.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit Costa Rica

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Costa Rica.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Een totaaloplossing nodig voor een autovoertuig importeren uit of exporteren naar Costa Rica? Bij SCL Rotterdam wordt dit van A tot Z snel en veilig geregeld. Met onze full service dienstverlening zorgen wij voor het verschepen en invoeren van de auto. Dat is inclusief transportverzekering, de afhandeling met de douane en het regelen van een kenteken.

Voordelen van SCL Rotterdam

  • Veel ervaring met import uit / export naar Costa Rica;
  • Volledige dienstverlening van A tot Z;
  • Wij regelen de laagst mogelijke BPM;
  • Ombouwen auto vindt plaats in eigen werkplaats;
  • U krijgt een pakket op basis van uw wensen;
  • Persoonlijke service van ervaren medewerkers.

Kosten auto importeren uit / exporteren naar Costa Rica

Voor het invoeren van de auto of exporteren van de wagen bieden wij u een pakket op maat. U maakt hierin een keuze uit SCL-diensten die voor uw situatie van toepassing zijn. De kosten voor het importeren of exporteren van de auto vraagt u gemakkelijk aan via een vrijblijvende offerte. Wij vertellen u in deze prijsopgave precies wat u betaalt voor onze services. Het aanvragen van een offerte is helemaal gratis.

Auto importeren uit Costa Rica

Voor een auto uit Costa Rica laten invoeren in Nederland betaalt u invoerrechten en BTW. Ook kan het zijn dat de wagen aangepast moet worden om te voldoen aan Europese normen. Dit soort werkzaamheden kunnen de monteurs van SCL voor u uitvoeren. Bij voor het importeren en de douane-afhandeling zijn enkele papieren vereist. Zoals: de aankoopfactuur van de auto en een kopie van het originele kentekenbewijs. U moet ook BPM betalen zodra de auto op Nederlands kenteken is gezet. Bij SCL krijgt u vooraf een BPM-berekening. Dit doen wij met geaccepteerde rekenmethodes, zodat u een zo laag mogelijke BPM kunt verwachten.

Auto exporteren naar Costa Rica

Wanneer uw auto in een haven van Costa Rica wordt gelost, moet u daar in persoon bij zijn. Voordat dit gebeurt, is het noodzakelijk dat alle belastingen en heffingen zijn betaald. De belasting wordt bepaald aan de hand van de leeftijd van het voertuig. Hoe ouder de auto, hoe meer belasting je betaalt. Voor elektrische auto’s is er geen importbelasting. De documenten die nodig zijn: bewijs van eigenaarschap, kentekenbewijs, de aankoopfactuur en recentelijke emissie certificaten.

Contact met import / export specialist

Vragen over de auto exporteren naar of importeren uit Costa Rica? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig voor het verschepen en hoe de import / export procedure in zijn werk gaat. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt uw auto snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?