Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit China?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit China.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit China?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit China.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Uw auto importeren vanuit of exporteren naar China? Regel dat voordelig en snel via SCL Rotterdam. Wij regelen het verschepen en de invoer van de (elektrische) wagen. Door onze full service dienstverlening verloopt de import of export zeer soepel. Met onze jarenlange ervaring wordt de auto veilig vervoerd en op correcte wijze ingevoerd in Nederland of China.

Voordelen SCL Rotterdam

  • Veel ervaring met import uit / export naar China;

  • Volledige dienstverlening van A tot Z;

  • Wij regelen de laagst mogelijke BPM;

  • Ombouwen auto vindt plaats in eigen werkplaats;

  • U krijgt een pakket op basis van uw wensen;

  • Persoonlijke service van ervaren medewerkers.

Kosten auto importeren uit / exporteren naar China

Vraag voor de exacte kosten een vrijblijvende en gratis offerte aan. Op basis van uw wensen en de SCL-diensten die u kiest, maken wij een prijsofferte op maat. Wij maken voor u een voordelig kostenplaatje voor het importeren of exporteren van de auto vanuit of naar China.

Auto importeren uit China

Voor de import van de auto betaalt u BTW en invoerrechten. Houd hiervoor alle nodige papieren gereed. Dit zijn het originele kentekenbewijs, de aankoopfactuur en ID-documenten. SCL zorgt voor de afhandeling met de douane en zorgt voor de BPM-aangifte, een Nederlands kenteken en maakt een afspraak voor de RDW-keuring. Ook kunnen wij een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET) aanvragen. Als extra service kan SCL de auto aanpassen zodat de wagen voldoet aan de Nederlandse normen voor wegvervoer.

Auto exporteren naar China

Wanneer u van plan bent om een auto naar China te importeren, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en regelgeving in China.

Contact met import / export specialist

Heeft u vragen over de auto exporteren naar of importeren uit China? Bij SCL Rotterdam krijgt u deskundige hulp en tips. Wij vertellen u graag wat nodig is en hoe de import / export procedure in zijn werk gaat. Met onze specifieke oplossingen bent u voordelig uit en wordt uw auto snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul ons contactformulier in.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?