Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit Californië?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Californië.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit Californië?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Californië.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Heeft u een auto op het oog in San Francisco, Los Angeles of een andere stad in Californië? SCL Rotterdam kan u helpen bij het importeren van de auto uit Californië. Dankzij onze full service dienstverlening kunnen wij u alles uit handen nemen, zodat u snel van uw Amerikaanse auto geniet.

Aankoopbegeleiding in Californië

Californië heeft voor het grootste deel een mediterraan klimaat. Deze delen van de Amerikaanse staat zijn erg droog en heet, wat leidt tot minder roestvorming op auto’s. Het verschepen van auto’s uit de VS is om deze reden erg populair; in de droge en warme staten blijven auto’s langer in een goede conditie in vergelijking met occasions uit Nederland.

Heeft u een auto op het oog en is deze afkomstig uit Californië? SCL Rotterdam beschikt over een netwerk van technici die door heel Amerika een occasion kunnen inspecteren, ook in Californië. Door deze inspectie voorkomt u een miskoop en versterkt u ook vaak uw onderhandelingspositie.

Full service dienstverlening

SCL Rotterdam kan het gehele logistieke traject regelen: van de aankoopinspectie in Californië tot de Typegoedkeuring bij aankomst in Nederland. SCL heeft veel ervaring met het importeren en verschepen van auto’s uit de VS, waaronder auto’s uit Californië. We zijn bekend met de richtlijnen rondom de auto-import buiten de EU en brengen u op de hoogte van de benodigde documenten.

Nieuw kenteken en Typegoedkeuring

Uw nieuwe auto moet bij aankomst in Nederland door de douane. SCL helpt bij de douane-afhandeling en versnelt de RDW-keuring. Wij zorgen voor de Typegoedkeuring en een Nederlands kenteken. Indien er nog aanpassingen nodig zijn om de auto te laten voldoen aan de Europese richtlijnen, dan kunnen wij deze in onze werkplaats uitvoeren.

Oplossingen op maat

Een auto importeren uit Californië? Bij SCL voorzien we u van deskundig advies en stellen we maatwerk oplossingen om aan al uw wensen te voldoen. Vul het contactformulier in of vraag een offerte aan. De adviseurs van SCL staan u graag te woord.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?