Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit Brazilië

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Brazilië.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit Brazilië

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Brazilië.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Bent u van plan om uw auto te exporten naar of te importeren uit Brazilië? Dat regelt u eenvoudig met de full service dienstverlening van SCL Rotterdam. Uw auto wordt veilig verscheept en ingevoerd. Als importeur en exporteur van auto’s zorgen wij voor de afhandeling met de douane, transportverzekering en kunnen wij het voertuig voor de deur afleveren. Zo krijgt u een pakket op maat voor de wagen. SCL kan ook Volkswagenbusjes importeren vanuit Brazilië. Zoals de populaire retro modellen VW Transporter T1 of T2.

Voordelen SCL Rotterdam in Brazilië

  • Veel ervaring met import uit / export naar Brazilië;

  • Volledige dienstverlening van A tot Z;

  • Wij regelen de laagst mogelijke BPM;

  • Ombouwen auto vindt plaats in eigen werkplaats;

  • U krijgt een pakket op basis van uw wensen;

  • Persoonlijke service van ervaren medewerkers.

Auto laten importeren uit / exporteren naar Brazilië

Om uw auto te laten importeren uit of exporteren naar Brazilië bent u bij SCL voordelig uit. U kiest uw dienstenpakket namelijk helemaal zelf. Wij kunnen onder andere de BPM-aangifte regelen en het vervoeren van de auto over land. De precieze kosten voor het verschepen zijn afhankelijk van de opties die u kiest. Vraag daarom gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Volkswagen Transporter T1 of T2 importeren

Een van de populairste auto’s die wordt geïmporteerd uit Brazilië is het VW busje T1 of T2. Hiernaast zijn ook andere auto’s en oldtimers te importeren vanuit Zuid-Amerika. SCL Rotterdam zorgt voor het veilig verschepen en invoeren van deze voertuigen.

Auto importeren vanuit Brazilië

Voor het importeren van het voertuig uit Brazilië naar Nederland betaalt u invoerrechten en BTW. Ook heeft u de nodige papieren nodig voor een goed lopende douane-afhandeling. Hier helpt SCL u graag bij. Zorg in ieder geval dat u de aankoopfactuur en een kopie van het originele kentekenbewijs gereed houdt. Nadat de wagen op Nederlandse bodem is, wordt de auto op Nederlands kenteken gezet. SCL helpt u met de BPM-aangifte en berekent voor u een zo laag mogelijke BPM met behulp van een geaccepteerde rekenmethode.

Auto exporteren naar Brazilië

Voor het exporteren van de wagen naar Brazilië heeft u een zogeheten Configuration License nodig. Deze kunt u aanvragen bij de Brazilian Environmental Protection Agency. Hiervan wordt een kopie naar het Braziliaanse Ministerie van Transport gestuurd. Bij goedkeuring krijgt u een certificaat (Certificate of National Law Compliance). Dit kan SCL Rotterdam volledig voor u regelen. De volgende stap is om u te registreren voor een importlicentie bij Siscomex. Hiervoor gaat u of gaan wij naar de International Commerce Department voor het tonen van een originele kopie van het certificaat. De kosten voor het laten importeren van een auto in Brazilië liggen tussen de 90% en 120% van de Nederlandse waarde van de auto.

Gebruikte en nieuwe auto’s

Gebruikte auto’s die niet worden gebruikt op openbare wegen, mogen niet geëxporteerd worden naar Brazilië. Er geldt alleen een uitzondering voor vintage auto’s. Het importeren van een nieuwe auto in Brazilië is best ingewikkeld. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Contact met import / export specialist

Heeft u vragen over de auto exporteren naar of importeren uit Brazilië? Bij SCL Rotterdam krijgt u deskundige hulp en tips. Wij vertellen u graag wat nodig is en hoe de import / export procedure in zijn werk gaat. Met onze specifieke oplossingen bent u voordelig uit en wordt uw auto snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul ons contactformulier in.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?