Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit Australië

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Australië.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit Australië

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Australië.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Uw auto importeren uit of exporteren naar Australië wordt door SCL Rotterdam volledig geregeld. Dankzij onze full service diensten en veel ervaring met het veilig invoeren en verschepen van voertuigen, bieden wij een pakket op maat. Wij zorgen voor de transportverzekering, afhandeling met de douane en leveren de auto af voor de deur.

Voordelen van SCL Rotterdam

  • Veel ervaring met import uit / export naar Australië;
  • Volledige dienstverlening van A tot Z;
  • Wij regelen de laagst mogelijke BPM;
  • Ombouwen auto vindt plaats in eigen werkplaats;
  • U krijgt een pakket op basis van uw wensen;
  • Persoonlijke service van ervaren medewerkers.

Kosten auto importeren uit / exporteren naar Australië

De auto invoeren vanuit Australië of laten verschepen naar Down Under doet u voordelig bij SCL Rotterdam. U kiest namelijk zelf van welke SCL-diensten u gebruik wilt maken. Wat de kosten voor de import of export zijn, vraagt u eenvoudig aan via een vrijblijvende offerte. Deze prijsopgave wordt gemaakt op basis van uw wensen en soort voertuig. Een offerte aanvragen is geheel gratis.

Auto importeren uit Australië

Het laten importeren van een auto van Australië naar Nederland betekent dat u invoerrechten en BTW moet betalen. In sommige gevallen is dat niet nodig en dat zoekt SCL graag voor u uit. Voor een soepele douane-afhandeling is het nodig papierwerk vereist. Denk hierbij aan een kopie van het kentekenbewijs en de aankoopfactuur van de auto. Ook wordt de geïmporteerde auto op Nederlands kenteken gezet. Hiervoor moet u de BPM betalen. U krijgt van SCL Rotterdam vooraf een gedetailleerde BPM-berekening, zodat u op een zo laag mogelijk BPM kunt rekenen.

Auto exporteren naar Australië

Wanneer u uw auto wilt laten verschepen naar Australië, is een Vehicle Import Approval (VIA) nodig. Deze VIA is aan te vragen via het ministerie van Infrastructuur in Australië. Voor voertuigen ouder dan 30 jaar betaalt u belasting (Duty en GST). Ook moet de auto aan veiligheid- en milieustandaarden voldoen. Zorg daarnaast dat u alle autopapieren bij de hand heeft, zoals het kentekenbewijs.

Contact met import / export specialist

Heeft u vragen over de auto exporteren naar of importeren uit Australië? Bij SCL Rotterdam krijgt u deskundige hulp en tips. Wij vertellen u graag wat nodig is en hoe de import / export procedure in zijn werk gaat. Met onze specifieke oplossingen bent u voordelig uit en wordt uw auto snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul ons contactformulier in.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?