Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit Abu Dhabi?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Abu Dhabi.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit Abu Dhabi?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Abu Dhabi.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Van plan om uw auto te importeren vanuit of exporteren naar Abu Dhabi? Met de full service dienstverlening van SCL doet u dat heel voordelig en snel. Wij regelen het veilig verschepen van de auto en zorgen voor een correcte invoer van de wagen. Als ervaren importeur en exporteur zorgen wij dat alles tot in de detail wordt geregeld, zodat u snel in uw auto kunt rijden. Het voertuig kunnen wij ook voor de deur afleveren.

Voordelen SCL Rotterdam

  • Veel ervaring met import uit / export naar Abu Dhabi;

  • Volledige dienstverlening van A tot Z;

  • Wij regelen de laagst mogelijke BPM;

  • Ombouwen auto vindt plaats in eigen werkplaats;

  • U krijgt een pakket op basis van uw wensen;

  • Persoonlijke service van ervaren medewerkers.

Kosten auto importeren uit / exporteren naar Abu Dhabi

Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor het berekenen van de totale kosten. Op basis van uw specifieke wensen maken wij een offerte op maat voor de import of export. U kiest zelf of de auto per container of met Roll on-Roll off transport wordt verscheept. Daarnaast kunnen wij de auto op kenteken zetten, alle zaken regelen met het RDW en de BPM berekenen. Lees meer over alle SCL-diensten.

Auto importeren uit Abu Dhabi

Voor de import van de auto vanuit Abu Dhabi heeft u de nodige papieren nodig. Dit zijn onder andere het kentekenbewijs, ID-documenten en de aankoopfactuur. Na de invoer is een BPM-aangifte nodig en een RDW-keuring. Dit kan SCL voor u regelen. Net als het verzorgen van een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET)

Auto exporteren naar Abu Dhabi

Wanneer u de auto gaat exporteren naar Abu Dhabi, heeft u de aankoopfactuur en het bewijs van eigenaarschap nodig. Hierna betaalt u een bedrag aan de douane voor het exporteren van het voertuig. Vervolgens vraagt u een Vehicle Clearance Certificate aan bij de Road Transport Authority (RTA) in de VAE. Dit is nodig voor een juiste douane-afhandeling. Ook is de auto dan goedgekeurd voor registratie in Abu Dhabi. U krijgt dan de kentekenplaten als u een geldig rijbewijs laat zien. SCL helpt u graag bij al deze zaken.

Contact met import / export specialist

Heeft u vragen over de auto exporteren naar of importeren uit Abu Dhabi? Bij SCL Rotterdam krijgt u deskundige hulp en tips. Wij vertellen u graag wat nodig is en hoe de import / export procedure in zijn werk gaat. Met onze specifieke oplossingen bent u voordelig uit en wordt uw auto snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul ons contactformulier in.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?