Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Hoe wordt de BPM bij import berekend? Bij SCL Rotterdam gebruiken we een geavanceerde BPM calculator, speciaal voor de import van (tweedehands) auto’s naar Nederland. Wij berekenen de diverse mogelijkheden en adviseren u de fiscaal en financieel meest aantrekkelijke.

We hebben veel ervaring met de import van auto’s, zowel binnen de EU als vanuit daarbuiten. We berekenen de BPM om een auto te importeren, zodat u vooraf goed op de hoogte bent van de bijkomende kosten. 

BPM calculator voor import

We gebruiken een BPM calculator voor import, waarbij we kijken naar drie belangrijke eigenschappen van de auto:

  • Type voertuig
  • Datum eerste toelating
  • CO2-uitstoot

Aan de hand van deze drie factoren berekent de Belastingdienst de BPM die u betaalt over de auto die u wilt importeren. Wij maken vooraf voor u een berekening, van de verschillende mogelijkheden die er bestaan.

Dankzij onze uitgebreide ervaring kennen we de mogelijkheden om een zo laag mogelijk bedrag aan rest-BPM te betalen, zodat u de auto in Nederland voordelig op kenteken kunt laten zetten. Uiteraard kunnen we u daarover uitstekend op voorhand adviseren, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. 

BPM bij auto importeren

Benieuwd naar de BPM bij import? Wij berekenen het bedrag aan rest-BPM en doen desgewenst de aangifte bij de Belastingdienst. Op die manier zorgen we ervoor dat u een zo laag mogelijk bedrag betaalt en dat u daar bovendien geen omkijken naar heeft. 

Heeft u specifieke vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen inclusief een berekening van de BPM? Bel ons op telefoonnummer +31 10 427 77 20 of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u. 

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?