Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Benieuwd naar de BPM bij import van een auto? U betaalt BPM aan de Belastingdienst, over een nieuwe auto of een gebruikte auto die u importeert naar Nederland. Het percentage daarvan hangt af van drie belangrijke factoren:

  • Het type voertuig
  • De datum van de eerste toelating
  • De CO2-uitstoot van het voertuig

Aan de hand van die drie elementen kunnen we een BPM taxatie maken voor de import vanuit het buitenland. Wij kennen de tarieven uit 2017, 2018 en voor 2019. Op die manier kunnen we de BPM berekenen, als u de auto naar Nederland wilt halen vanuit de Verenigde Staten, Canada, de Verenigde Arabische Emiraten, Japan of een ander land waar ook ter wereld. 

Let op: er gelden verschillende voorwaarden voor de import vanuit Europa en vanuit de rest van de wereld. Onze specialisten leggen u de verschillen graag uit. 

BPM: auto naar Nederland halen

De BPM in Nederland berekenen als u een auto wilt importeren vanuit het buitenland? Wij berekenen de BPM bij doorverkoop, bijvoorbeeld als u een model in het buitenland koopt en die naar Nederland wilt halen.

Wij leggen uit wat de BPM is en hoe u daar mee te maken krijgt als u een nieuw of gebruikt model uit het buitenland wilt halen. Bovendien maken we een zo gunstig mogelijke berekening, op basis van de diverse mogelijkheden die er zijn. 

BPM percentage bij import

Benieuwd naar het BPM percentage bij import? We leggen de BPM betekenis graag aan u uit en kunnen de berekening voor u maken. Bovendien kunnen we ook de aangifte van de BPM bij de Belastingdienst verzorgen, waardoor u daar zelf niet mee aan de slag hoeft.

We hebben veel ervaring met het berekenen hiervan en de aangifte bij de fiscus. Op die manier kunt u er vanuit gaan dat alles in orde is en goed verloopt, zonder dat u daar omkijken naar heeft. Wij werken met de actuele tarieven, kennen de mogelijkheden en weten hoe we de belasting die u betaalt zo laag mogelijk kunt houden.  

Heeft u specifieke vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen inclusief een berekening van de BPM? Bel ons op telefoonnummer +31 10 427 77 20 of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u. 

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?