Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com
Neem contact op:
010 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Dankzij het internet wordt het steeds gemakkelijker om auto's of motoren in het buitenland te kopen. Vaak blijft het betalen van uw aankoop op afstand een lastige kwestie. U doet namelijk vaak zaken met een onbekende verkoper en u bent niet altijd zelf in de gelegenheid om af te reizen naar het buitenland om de transactie ter plekke rond te maken.

Wilt u de zekerheid dat de aankoop vlekkeloos verloopt? In de Verenigde Staten helpt SCL Rotterdam u graag d.m.v. een betaalservice: U maakt het geld over naar een rekening van onze partner in de Verenigde Staten die de betaling voor u doet. Voorafgaand aan de betaling van uw voertuig wordt er een uitgebreide achtergrond check gedaan. Er zal worden onderzocht of het voertuig als gestolen geregistreerd staat, of de juiste documentatie aanwezig is en of de eigenaar de auto volledig heeft afbetaald. Zo voorkomt u vervelende verrassingen en heeft u de zekerheid dat u niet voor niets betaalt!

Maak nooit zomaar geld over naar een buitenlandse partij als u niet zeker bent van uw zaak en gebruik nooit 'anonieme' betalingsconstructies zoals Paypal of Western Union!