Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com
Neem contact op:
010 427 77 20
info@sclrotterdam.com

SCL Rotterdam is al jarenlang een echte specialist in het verschepen van auto's en andere voertuigen in containers. In tegenstelling tot Ro-Ro verschepingen kunnen auto's in een container van en naar bijna elke haven in de wereld worden verscheept en zijn verschillende varianten mogelijk. Uw precieze wensen zijn meestal afhankelijk van het soort voertuig wat u wilt verschepen: een schadevoertuig moet zo voordelig mogelijk worden verscheept, maar voor een kostbare nieuwe auto gelden vaak andere prioriteiten. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben een pakket voor containerverscheping wat bij u past. En natuurlijk altijd tegen scherpe tarieven.

Economic Class

Met dit pakket wordt uw voertuig verscheept op basis van consolidatie. De auto/motor wordt samen met andere voertuigen verscheept in een container. Alle lading wordt stevig vastgezet en vergrendeld met klossen voor de wielen. De verscheper bepaalt hoe de auto's en met hoeveel auto's de container verladen wordt.

De meest voordelige optie, goede kwaliteit tegen de laagste prijs. Uitermate geschikt voor normale gebruikte auto's, motoren en schadevoertuigen.

Business Class

Met dit pakket wordt uw voertuig verscheept met maximaal 2 andere auto's in de container. Bijvoorbeeld als u uw auto laat transporteren vanuit Amerika of Canada.Uw auto staat op de containervloer en er wordt geen andere auto boven uw voertuig geladen. Op deze manier heeft u met Business Class invloed op hoe uw auto geladen wordt en wordt uw auto veiliger verscheept.

Meer veiligheid voor de meest voordelige prijs? Kies voor onze Business Class.

Royal Class

Dit pakket is gelijk aan de Business Class, met één verschil: er zullen nooit meer dan 2 auto's per container worden verscheept. Dit is in het bijzonder aantrekkelijk voor nieuwe of duurdere auto's. De voertuigen worden namelijk altijd op de containervloer geladen en vastgezet zonder een auto erboven, wat deze methode veiliger maakt. 

Voor wanneer kwaliteit en veiligheid hoge prioriteit hebben. De juiste keuze voor nieuwe, dure of bijzondere auto's en oldtimers.

Special Class

Bent u erg zuinig op uw exclusieve aankoop? U kunt ervoor kiezen om uw auto afzonderlijk in een container te verschepen. Zodra de auto in de loods is gearriveerd wordt speciaal voor uw verscheping een kleine container (20ft.) geboekt. Uw auto wordt z.s.m. geladen om op de eerst volgende afvaart naar Rotterdam te worden verscheept.

Wanneer kwaliteit, veiligheid én snelheid belangrijker zijn dan prijs. Bedoeld voor exclusieve of zeldzame voertuigen of wanneer haast geboden is.

Voordelen van auto's verschepen in containers

  • Altijd een pakket wat bij u past
  • Wereldwijd mogelijk
  • Ook beschikbaar voor schade- en niet rijdende voertuigen
  • Goederen meeverschepen mogelijk