Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com
Neem contact op:
010 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Voordat u met uw importauto de Nederlandse wegen op rijdt moet u een Nederlands kenteken hebben. Wist u dat SCL Rotterdam hierbij kan helpen? Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de import, maar helpen u ook bij het omzetten van uw auto naar Nederlands kenteken.

auto op nederlands kenteken zetten

Uw buitenlands kenteken overzetten naar Nederlands kenteken bij SCL Rotterdam

Voordat wij uw auto overschrijven is een inschrijvingsprocedure en APK-keuring noodzakelijk. Hierbij wordt uw importauto zowel fysiek als op papier gekeurd door een gecertificeerd RDW APK-keurmeester. Het is mogelijk dat uw geïmporteerde auto niet voldoet aan de eisen om de Nederlandse weg op te mogen. Bijvoorbeeld als uw auto geen mistachterlicht heeft, zoals bij Amerikaanse auto’s het geval is. Wij zorgen ervoor dat uw auto wordt omgebouwd naar Europese normen en schrijven na Duitse KFZ registratie (Individuele Europese Typegoedkeuring) en verzorgen we de BPM-aangifte. Zo is alles in één keer geregeld en kunt u zo snel mogelijk de weg op.


Voordelen SCL behalen Nederlands kenteken

  • Een Nederlands kenteken is snel geregeld zonder dat u er omkijken naar heeft
  • Overschrijving is mogelijk voor zowel Europese als Amerikaanse auto’s
  • Keuringen vinden bij SCL op locatie plaats
  • Handig te combineren met onze andere diensten

Voordat uw auto kan worden voorzien van Nederlandse kentekenplaten, moet eerst de eventuele BPM zijn betaald. Het kenteken laten drukken neemt over het algemeen twee dagen in beslag. Bent u van plan uw importauto over te schrijven naar Nederlands kenteken en wilt u weten wat de kosten gaan zijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij SCL.