Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com
Neem contact op:
010 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Register your import car for NL license platesVoordat uw auto de Nederlandse weg op mag zal het op kenteken moeten worden gezet bij de RDW. In de meeste gevallen houdt dit zowel een inschrijvingsprocedure als technische (APK) keuring in, waarbij de auto zowel op papier als fysiek wordt gekeurd door een keurmeester. Na goedkeuring door de keurmeester moet de BPM-aangifte worden gedaan en de eventuele (rest-)BPM worden betaald om het definitieve kenteken te kunnen ontvangen. Om vertragingen en onnodige kosten te voorkomen is het verstandig gebruik te maken van de expertise van SCL Rotterdam voor het op kenteken zetten van importauto's. Wij zetten uw auto('s) snel op kenteken zonder dat u er omkijken naar heeft.

Voordelen van SCL voor Nederlandse kentekens

  • Snel geregeld zonder dat u er omkijken naar heeft
  • Zowel mogelijk voor Europese als Amerikaanse auto's
  • Keuringen bij SCL op locatie voor grote aantallen
  • Handig te combineren met onze andere diensten

Op Nederlands kenteken zetten van uw geïmporteerde auto doet SCL vaak in combinatie met ombouwen naar Europese normen, het regelen van een Duitse KFZ registratie (Europese Typegoedkeuring) en het verzorgen van de BPM-aangifte en betaling. Zo is alles in één keer geregeld en heeft u nergens omkijken naar!

Voordat het voertuig kan worden voorzien van kentekenplaten, moet eerst de eventuele BPM zijn betaald. Het kenteken laten drukken neemt gemiddeld 3-5 werkdagen in beslag.