Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com
Neem contact op:
010 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Adapting non-European cars to EU vehicle regulationsEen geïmporteerde auto of motor uit de Verenigde Staten of andere niet-Europese landen voldoet vaak niet aan de EU-richtlijnen en moet worden voorzien van een Europese Typegoedkeuring. Hiervoor moeten enkele aanpassingen worden gedaan aan uw auto. Hierbij draait het meestal om relatief kleine aanpassingen aan de verlichting zoals knipperlichten en een mistachterlicht, afhankelijk van de uitvoering van uw auto.

Natuurlijk kunt u dergelijke aanpassingen bij een merkdealer laten verzorgen, maar afgezien van de vaak buitensporig hoge kosten hebben ze meestal geen ervaring met deze werkzaamheden. SCL Rotterdam heeft een moderne en speciaal ingerichte werkplaats om de Europese aanpassingen aan uw auto te verzorgen tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Door onze speciaal ontwikkelde methodes kunnen wij de aanpassingen snel uitvoeren - als wij ook uw verscheping vanuit het buitenland verzorgen kan dit zelfs direct na de Douane-aangifte gebeuren. Uw voordeel: lagere kosten en een snellere afhandeling.

Heeft u een voertuig dat niet via ons verscheept is? Geen probleem, wij bieden deze technische aanpassing aan de Europese regelgeving ook aan als losse service in combinatie met een KFZ-Brief en/of op Nederlands kenteken zetten.