TEST PORTUGEES / BRAZILIË

Van plan om uw auto te importeren vanuit of exporteren naar Abu Dhabi? Met de full service dienstverlening van SCL doet u dat heel voordelig en snel. Wij regelen het veilig verschepen van de auto en zorgen voor een correcte invoer van de wagen. Als ervaren importeur en exporteur zorgen wij dat alles tot in de detail wordt geregeld, zodat u snel in uw auto kunt rijden. Het voertuig kunnen wij ook voor de deur afleveren.

Voordelen SCL Rotterdam

  • Veel ervaring met import uit / export naar Abu Dhabi;

  • Volledige dienstverlening van A tot Z;

  • Wij regelen de laagst mogelijke BPM;

  • Ombouwen auto vindt plaats in eigen werkplaats;

  • U krijgt een pakket op basis van uw wensen;

  • Persoonlijke service van ervaren medewerkers.

Kosten auto importeren uit / exporteren naar Abu Dhabi

Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor het berekenen van de totale kosten. Op basis van uw specifieke wensen maken wij een offerte op maat voor de import of export. U kiest zelf of de auto per container of met Roll on-Roll off transport wordt verscheept. Daarnaast kunnen wij de auto op kenteken zetten, alle zaken regelen met het RDW en de BPM berekenen. Lees meer over alle SCL-diensten.

Auto importeren uit Abu Dhabi

Voor de import van de auto vanuit Abu Dhabi heeft u de nodige papieren nodig. Dit zijn onder andere het kentekenbewijs, ID-documenten en de aankoopfactuur. Na de invoer is een BPM-aangifte nodig en een RDW-keuring. Dit kan SCL voor u regelen. Net als het verzorgen van een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET)

Auto exporteren naar Abu Dhabi

Wanneer u de auto gaat exporteren naar Abu Dhabi, heeft u de aankoopfactuur en het bewijs van eigenaarschap nodig. Hierna betaalt u een bedrag aan de douane voor het exporteren van het voertuig. Vervolgens vraagt u een Vehicle Clearance Certificate aan bij de Road Transport Authority (RTA) in de VAE. Dit is nodig voor een juiste douane-afhandeling. Ook is de auto dan goedgekeurd voor registratie in Abu Dhabi. U krijgt dan de kentekenplaten als u een geldig rijbewijs laat zien. SCL helpt u graag bij al deze zaken.

Contact met import / export specialist

Heeft u vragen over de auto exporteren naar of importeren uit Abu Dhabi? Bij SCL Rotterdam krijgt u deskundige hulp en tips. Wij vertellen u graag wat nodig is en hoe de import / export procedure in zijn werk gaat. Met onze specifieke oplossingen bent u voordelig uit en wordt uw auto snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul ons contactformulier in.